Waarom

De Australische pindakaas is een goede vervanger voor die van Calvé, het strand is dichtbij en de golven hoog, de Aussies kunnen inderdaad goed BBQ’en, weten sowieso wat lekker eten is en zijn hulpvaardig, het Opera House en de Harbour Bridge vormen een prachtig plaatje in de haven en zijn maar een 30-minuten treinreis bij ons huis vandaan, de natuur – alleen al in Sydney – is bijzonder mooi (met uitzondering van de enge spinnen), het klimaat subtropisch; het leven is ‘easy’.

Maar ik mis jullie ook. Koppie koffie, even gezellig bijkletsen, elkaar aan kunnen kijken. Ik wil graag verbonden blijven met jullie. Daarom schrijf ik over het avontuur en ons leven hier. Zodat jullie het ook van de andere kant kunnen bekijken. Dus dank jullie wel voor het lezen en jullie leuke reacties! Auto-didactisch heb ik een volg-knop toegevoegd. So… we keep in touch.

En waarom we het van een andere kant bekijken? Omdat Rob een fantastische baan heeft in Sydney! We zijn op vrijdag 6 oktober 2017 vertrokken uit Nederland en wonen de komende drie jaar op het zuidelijk halfrond.

See ya!

 

ba86639a-3088-4451-91b1-569ae7291ef3
Casper, febr. ’18